O nama

Mi brinemo o vašim potrebama za čišćenjem

Mi smo profesionalna kompanija koja nudi sve vrste usluga čišćenja i održavanja na teritoriji cele Srbije.

Naš cilj

Zašto angažovati nas

Sve se više dolazi do mišljenja da je jednostavnije i primerenije izabrati profesionalnog spoljnog izvođača za održavanje higijene koji će obezbediti uslugu na kvalitetnom nivou uz prihvatljive cene.

Naručilac je rasterećen organizacije rada, naručivanja komercijalnih higijenskih sredstava, koja nisu profesionalna sredstva i uštedi na vremenu. Služba za održavanje higijene ima na raspolaganju svu neophodnu opremu zajedno, koja omogućava izvanredne postupke čišćenja. Koristimo najsavremeniju tehnologiju i proces rada definisan visokim standardima čišćenja.

Cenovnik usluga - generalno

Na osnovu ispunjenog upitnika ili telefonskog poziva sa našom centralom, prosledićemo vam ponudu za uslugu i to u najkraćem mogućem roku.

Cena usluge zavisi od vrste prostora ili zgrade, površine, vrste radova koji se obavljaju i vremenski period izvođenja radova.

Za popunjenu anketu o zadovoljstvu naših usluga za pojedine izvršene radove odobravamo popust od 5%.

Za veće površine kao i za redovna periodična čiščenja odobravamo dodatno smanjenje cena usluga.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i informacije.

Image Icon

Naš cilj

Naša izuzetna strast za izvrsnošću i vrhunskom uslugom klijentima znači da kontinuirano ulažemo u poboljšanje naših procesa, razvoju naših zaposlenih i odnosa sa svakim poslovanjem u kojem pružamo usluge.

Image Icon

Naša vizija

Naši stručno obučeni, potpuno posvećeni profesionalci se ponose isporukom najviših standarda čistoće i garantovano će tretirati vaš dom, kancelariju ili objekat kao svoj.

Image Icon

Naše procedure

Pomažemo vlasnicima i menadžerima iz svih industrija u njihovim odgovornostima za čišćenje i dezinfekciju. Naše veliko iskustvo nam je omogućilo da u potpunosti razumemo jedinstvene zahteve svakog od naših klijenata i prilagodimo planove čišćenja koji savršeno odgovaraju njihovim potrebama.

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i među prvima saznajte o novim uslugama, proizvodima, promocijama i akcijama.