Ponuda arhitektonskih rešenja

Ponuda arhitektonskih rešenja, koja se odnosi na uređenje i opremanje nekretnine (stana, kuće, poslovnog prostora i dr.). Nudimo usluge izrade idejnog projekta uređenja enterijera (funkcionalno rešenje i estetsko rešenje sa računarskim vizuelizacijama), izvođački projekat nameštaja, predmer i proračun enterijerskih radova sa nameštajem, predmer i predračun dodatnih radova, projekat izvedenog stanja instalacija, sačinjavanje izveštaja o izvedenim radovima i izrada primopredajnog zapisnika kao i nadzor projekta na terenu sa strane ovlašćenog stručnog lica –arhitekte.

Pripreme studije bezbednosne procene nekretnina

Sa aspekta fizičkog, tehničkog i mehaničkog obezbeđenja, protivpožarne zaštite, ostalih aspekata bezbednosti, ukupne ocene ugroženosti, kategorizacije nivoa ugroženosti, predlog mera smanjenja nivoa ugroženosti itd.

Procena vrednosti nekretnina

Procena vrednosti nekretnine od strane ovlašćenog sudskog veštaka.

Sistem arhiviranja dokumenata

Sistem arhiviranja dokumenata sadrži Implementaciju programa i procesa iz oblasti arhiviranja, upravljanja dokumentima prema evropskim standardima i preporukama (MOREQ). Koristimo profesionalne skenere, procesnu i laboratorijsku opremu vrhunskog kvaliteta, “in-house” softversko rešenje (RMS) i ArchiveX – DMS. Primenjujemo rešenja iz domena upravljanja rada i proizvodnje (ERP). Integracija znanja i iskustava zaposlenih omogućava multidisciplinarni pristup rešavanja problema.

Iskusno osoblje

Profesionalno osoblje sa iskustvom spremno da vam pomogne u bilo kom trenutku.

Prirodni proizvodi

Tokom procesa čišćenja koristimo samo proverene i prirodne proizvode, bez štetnih hemikalija.

Brza usluga

Podesite svoj raspored i dobijajte redovno i brzo čišćenje svakog dana.

Najbolja oprema

U procesu čišćenja koristimo najbolju opremu svetske klase.